Der var stor gensynsglæde og masser af knus og kram, da ca. 60 personer deltog i Dagmars Kildes sorggruppe Kilden 10 års jubilæum i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek & Kulturhus.

Både tidligere og nuværende børn fra Kilden og deres familier deltog.

”De fik en dejlig eftermiddag, og gensynsglæde kunne ses overalt. De børn, der var med fra Kildens start, og dengang var mellem 6 og 14 år, er nu næsten voksne, og man kunne tydeligt mærke, at de havde en god tid i Kilden. Der var mange knus og kram. Der blev snakket og grinet og genoptaget nye kontakter og udvekslet telefonnumre” fortæller leder af sorggruppen Susan Jensen.

Dagens overraskelse var klovnen Alfredo, der tryllede og gav en hyggelig stemning.  Der var også en opgave til børnene, nemlig at male et fælles maleri på et stort lærred, som skal bruges til forsiden på en ny pjece.

Sorggruppens leder Susan Jensen glæder sig over, at de frivillige efter 10 års arbejde mødte mange af de 80 børn, som har deltaget i Kilden og der fået god støtte på deres vej gennem den store sorg at miste deres mor eller far.

”Jeg er utrolig stolt og meget glad for den indsats, som vi frivillige gør. Som frivillig gør vi det, fordi det er noget vi brænder for, og ikke fordi vi får løn for det. Jeg har en god mavefornemmelse for, at disse unge ved gensynet har givet os så meget fornyet lyst og energi til at arbejde med de nuværende og kommende børn, der har behov for at komme i sorggruppe” siger Susan Jensen.